Julfrid och silly season

Julfrid i huset, man försöker smälta all julmat från föregående dag. Men det positiva är att nu är skiten snart över.....

Silly seson är i full gång och några fina nyförvärv är redan eller nästan klara enl uppgift. Jimmy Dixon är mycket positivt , kan säkert bli en klippa i det ljusblå försvaret.
Ola Toivonen är nästan klar sägs det, har egentligen ingen klar bild av honom som spelare, men enligt väldigt många så är det en coming man. En offensiv mittfältare som är på väg upp i karriären ,  inte ner som så många andra MFF värvat de senaste åren. Kan säkert bli bra.
Daniel Theorin är en 23 årig ytterback/mittback som jag inte vet något om. Men som vi såg i säsongen som gick så är det många i laget som inte gör sitt jobb på planen och måste ersättas. Dessutom är ju Danskarna och rycker i Ulrich.

Skulle vilja se något nyförvärv till, typ en mittbacksdirigent i stil med Patrick Andersson, men en sådan hittar man inte så lätt. Och en offensiv mittfältare till, hoppas fortfarande på Andreas Johansson från Wigan.

En stark centrallinje är viktig att skapa, det verkar som om den är på gång...