Summering av säsongen 2006 .......ja ....e....blå ....endå

Började ett tag efter sista matchen att fila på en analys om varför det gick som det gick...........men det blev liksom inget...........orkar inte plita ner allt elände som varit. Sören , Hasse och övriga ansvariga vet säkert vad som gått snett. Och många andra skriver lite varstans på oändligt långa analyser om att i princip allt som hänt i MFF är totalt fel. Ta en som Åke Stolt i sydsvenskan tex, bara gnäll och klagomål i hans krönikor, aldrig nått som är bra. Man orkar inte läsa skiten.

ja ....e....blå ....endå, stöttar mitt lag i all väder!

En sak är klar gällande nästa säsong, en del spelare presterar inte och måste ersättas....vilka det blir återstår att se. Hoppas själv på Andreas Johansson från Wigan (o tidigare DIF) skulle vara en perfekt offensiv kraft på mitten, och så en bra mittback så att Daniel A kan flytta upp som balansspelare igen, han är ju allsvenskans bästa på positionen.

Ser fram emot en spännade säsong 2007, Har förnyat mitt årskort!!!

Kul också att vi har vår störste spelare är rejält på gång igen. Går jättebra för Zlatan i Inter nu. Tränare o ledning är helnöjda. Ni som bara gnäller på honom borde se några Intermatcher innan ni uttalar er.

Som sagt : ja ....e....blå ....endå