Knapp förlust mot IFK, men bra utgångsläge inför hösten!

0-1 mot IFK efter mål av Thomas Olsson. Inte mycket att säga om egentligen. Brukar alltid vara jämnt lagen emellan. Thomas skott gick stolpe in, Holgerssons kanonskott i andra gick stolpe ut , så är det ibland.

MFF är 5 p ifrån toppen efter 9 omgångar. Ett bra resultat efter en seg inledning med extremt mycket skador, Idag hade vi tex 5 etablerade spelare på  skadelistan , Afonso Alves , Niklas Skoog, Christian Jädler, Anders Andersson , Jonas Sandkvist. Med tanke på detta så är förutsättningarna inför omstarten efter VM mycket bra.
Tänk er ett anfall med Skoog och Afonso och med Jari bakom dessa två . Sedan ett mittfält med tex Emil H, Daniel A och Jon - Inge och en backlinje med Jädler - Jon J - Olof - Ulrich. I mål har vi två jättebra målvakter , må bäste man stå.  Sedan har vi Jesper B, Yksel, Anders A, Ofere, Berhang Holgersson o Mattisson att kasta in. Ser onekligen intressant ut. Apropå Kouako, honom kan vi gärna skicka tillbaks till norska div 2, han har inte det som krävs för allsvenskan.

Nu gäller VM, jag är negtiv till vårt lag, tycker mittfältet med Anders S , Tobias Linderoth, mfl är för svagt. Men jag hoppas jag har fel, hoppas de kan överraska.

Heja Sverige, Zlatan o Henke är ju iallafall världsklass.

Kommentarer
Postat av: Mats J

Ja,ja.... fasligt massa snack om "di ljusblå"....
Du kan väl skriva om något intressant, som ex kanariefåglar..... ;-)

2006-05-17 @ 09:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback