Suverän allsvensk premiär av MFF!

I går började Allsvenskan för MFF, med svårast tänkbara match. Svenska mästarna, på bortaplan, på f-ckin j-vla balkonggräs. Kändes lite ovisst före matchen. Men laget visade verkligen att vi man skall vara med säsongen 2007. En helgjuten insats, med riktigt bra spel och många chanser.
Intressant att man förbättrat de svagheter man hade förra året. Dixon visade strålande spel i en halvtimme innan han tvingades byta efter svinaktigt överfall av en desperat liten nolla till fotbollsspelare vid namn Alexandersson. Denne fick bara gult kort. Mest solkara röda kortet på länge ( var alla överensom utom de skråddade nollorna i gula dräkter).

Junior var strålande, Jonathan nätade, Toivonen visade bra takter OCH Anders A gjorde en perfekt match som spelande mittback. Glöm inte vilka spelare som stod utanför truppen denna dag. Jari, Skoog och Jon-Inge är på gång. Kan bli en mycket trevligare säsong än man hade vågot tro för någon månad sedan.

Gällande Elfsborg så tycker jag de ser desperata ut redan i premiären, spelade mycket fult i flera närkamper inte bara överfallet på Dixon. Nä fy för den typen av fulspel á Mattias Svensson. Fortsätter de så , så kan de inte försvara guldet.

Vi hade också det tveksamma nöjet att se Sveriges sämste allsvenska domare, Martin Hansson . Kan man inte ge en domare rött kort som gör så många fel och inte kan bedömma situationerna på ett objektivt sätt. Han är en katastrof och förmodligen direkt avgörande för att MFF inte fick 3 poäng. Med Dixon på plan så hade deras målsituation aldrig uppstått, och hade de fått  det röda kort som skulle kommit så hade MFF haft ett numerärt övertag i denna matchen OCH då hade vi vunnit.

Nu längtar man efter hemmapremiären mot Makrillarna från Götet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback