Efter HBK O BP matcherna

Åkte till Halmstad med kusinen och hans son o hans systerdotter för att MFF kriga till sig en poäng. Sällan är väl MFF så nederlagstippade som innan denna match. HBK serieledare och obesegrade på hemma plan.
Vad händer? Jo de tar ledningen på en lite tveksam situation där Dusan spelar rätt mycket på Sandkvist och hindrar denne från att ta bollen. Kan ändå inte tvärsäkert säga att det är frispark. 1-0 till HBK. Bara en kort  stund senare krigar Jonathan in bollen i en närkampmed deras målvakt i en ungefär likadan situation, så det jämnar väl ut sig. Tycker att Janne (HBK:s utmärkte tränare) skämmer ut sig lite grann när han öser galla över domaren för att MFF s mål var så "helt regelvidrigt" , han glömde väl deras eget 1:a mål + att de vann i våras på Malmö stadion på två felaktigt dömda offside-situationer.

Det positiva för MFF var att de hittade en bra uppställning med Jädler o Berhang vänsterkanten och Ulrich + Babis på den högra. I andra halvlek så började det saknade kantspelet att funka jättebra. 3-1 mot serieledarna borta som detssutom var obesegrade, är kanonbra.

Döm då om min förvåning när Sören mot BP kastar om helt i försvaret. Petar Jädler IGEN, som gjorde en mycket bra insats mot HBK, sätter över Ulrich som är vår bäste högerback och väldigt mycket högerfotad på vänsterbacken, Ulrich gjorde en godkänd match men är mycket bättre på högerbacken. Verkar som om Jon-Inge skulle spela till varje precis.
'Vad hände då ? Jo spelet haverade helt, vi spelade bra i 10 minuter sen var det stillastånde och ängsligt i resten av matchen. Det fina kantspelet var som bortblåst igen. Kan Sören verkligen inte se hur fel han gjorde?? Har han något personligt emot Jädler? Den ende naturlige vänsteback vi har (förrutom Berhang men han är bättre som yttermittfältare) och han (Jädler) har Sören nu jagat iväg från MFF tyvärr.

MAN ÄNDRAR INTE ETT VINNANDE LAG SÖREN!!!!!!

Kommer MFF att spela likandant mot AIK borta, med Ulrich till vänster o Jon-Inge till höger, så är mitt tips att vi får storstryk!!! Kantspelet uteblir åter och AIK är f-n så mycket bättre än BP.

Hoppas jag har fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback