MFF säsongen 2008

Så fick vi då en magnifik avslutning av di blåe, 6-3 mot Hammarby på söderstadion och 6-0 hemma mot Sundsvall som krigade för att klara sig till kvalspel. Helt klart fungerade det bättre att spela lite rakare, lite enklare, att slå fler långa bollar på tex Ofere för att sedan starta attackerna högre upp i banan.
Ola Toivonen har varit helt suverän i avslutningen av allsvenskan så tyvärr är väl risken stor att vi inte får se honom till nästa säsong. Lite synd är det för om han stannar en säsong till och gör en ny kanoninsats, utvecklas ännu mer så kan han hoppa mellanstationen Holland och gå direkt till storklubbarna i Italien eller England. Men det handlar om mycket pengar för spelaren så det är inte konstigt om han vill prova lyckan.

Lite trist att expertbloggarna och andra MFF orakel fortsätter o gnälla även nu efter säsongen är slut. Såg nån rubrik på himmelriket där någon som tydligen inte har ett liv hade roat sig med att sätta samman en massa statistik om MFF den gånga säsongen. Rubriken lyder...... sämsta säsongen någonsin? .......hur kan det vara sämsta säsongen någonsin när man kommer på 6:e plats? Att använda statistik för att bedömma hur länge man har guldchansen  kvar verkar lite väl nördigt och fullständigt meningslöst. Just att man spelkulerar i MFFs guldchans i princip varje säsong bevisar ju vilken press dessa experter, fotbollsbloggare o sportjournalister sätter på laget, så kan Ole T på SKD snacka hur mycket han vill om att det inte finns någon press på laget denna säsong. Nä en uppmaning till er alla , sluta gnäll se framåt och förklara för mig rent konkret varför allting är Bengt Madsens o Hasse Borgs fel.

Nu ser vi framåt mot en spännade säsong på Swedbank stadion med ett pånyttfött MFF där våra unga pigga talanger får chansen att utvecklas och få mer framträdande roller i laget. Skall det värvas så skall det vara riktigt bra spelare, tex en kanonanfallare som ersättning för Ola när han nu ev försvinner.

Forza Malmö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback