Ljuset i slutet av tunneln!

Har varit en svart höst för mitt kära MFF. Efter den viljelösa och räddhågsna förlusten mot bottenlaget Norrköping så knöt man näven och sa nu jävlar skall det bli andra bullar. Och insatsen mot HIF hemma var klart godkänd och spelmässigt suveränt mycket bättre än på länge. Skillnaden i den matchen var Sveriges näst bäste Larsson, Henke gjorde det lilla extra för att Hif skulle vinna.
Sedan kom den riktigt sköna vinsten mot Örebro hemma, även om det var lite darrigt i andra halvlek så gick det vägen. Roligt att se att det går framåt för Edward Ofere, en härlig kämpe som tagit ett jättekliv framåt denna säsong. Mycket trist att behöva läsa många hånfulla kommentarer från diverse idioter som tydligen inte har något liv utan endast roar sig med att skriva anonyma inlägg på diverse forum, kolla in himmelrikets forum på svenska fans, fler dummerjönsar på samma ställe får man leta efter.

Nu blir det spännade i morgon att se om trenden håller i sig att vi kan göra en bra match mot Gais och ta poäng där uppe , helst tre. Anders A är tillbaka i truppen, även om han inte får starta matchen känns det mycket bra att ha honom med, han lyfter hela laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback