Wolverhampton tillbaks i Premier League

Vilken härlig fotbolls vinter det kommer att bli. Mitt engelska favorit lag Wolves har äntligen tagit steget upp efter en suverän seger i Championsship förra säsongen. Nu kan man änligen se dem i Canal +. Efter första matchen mot West Ham hemma så blev man lite orolig. Såg inte alls bra ut, West Ham kunde ganska lätt vinna den matchen mot ett uddlöst Wolverhampton. Började misströsta ska det bli en sådan ett års sejour där vi åker rätt ut?

Men så kom andra omgången då Wolves mötte Wigan borta. Mick McCarthy, coachen visade bra spelförståelse och satte upp en 4-5-1 uppställning som gav en fin 1-0 seger mot Wigan som spelat bra i 1:a omgången. Idag mötte Wolves Man City borta, en mycket svår match mot laget som satsat mest pengar på värvningar inför säsongen (tror jag i alla fall). Efter en första halvlek där Man City dominerade totalt så bytte MM in 2 nya spelare i halvlek och la om till 4-4-2 (började med 4-5-1) plötsligt så ägde Wolves mycket mer av spelet och hade några riktigt bra chanser att kvittera. Wolves visade med all tydlighet att de är ett lag som skall kunna klara att bli ett mittlag i Premier League.