Dagen efter GAIS matchen på Swedbank.

Känns lite tomt så här dagen efter GAIS-matchen på Swedbank stadion. Bara 2-2 känns som en förlust, denna matchen bara skulle vi vinna. För att få ett bra avstamp inför forsättningen. Segern verkade bärgad när ca 10 minuter återstod. Men så gör våra kanonsäkra stöttepelare Daniel A och Jimmy Dixon ett fatalt misstag, springer ihop så att Sudic blir lämnad ensam med två Gaisare. Att målet tillkom efter en misstänkt offside gör inte saken bättre.
Vill ändå inte misströsta nu när man fått lite distans till matchen. Saker som tål att tänka på är att vi hade 4-5 st väldigt unga spelare på planen, att deras andra mål tillkom efter (åtminstone misstänkt) offside, dessutom var det en solklar hands i första halvlek på Gaisare som domaren valde att fria för ( backen hade armen rakt ut från kroppen när bollen träffade, knappast en naturlig ställning).

Jag blir väldigt trött på och höra allt gnäll från folk som kallar sig supportrar, från forum och föståsigpå bloggar av olika slag. Så jag väljer att se det som var positivt.

* Vi är fortfarande obesegrade på Swedbank stadion.
* De unga killarnas insats, se på Jilion Hamad, lira av backen med en tvåfotare sen en tå paj rätt upp i krysset. Inga j-vla snedträff med yttersidan där inte.
* Ricardinho, blir lika imponerad varje gång, vilken klasspelare.
* Jonas Sandkvist, ser mycket bättre ut i år, blir tryggare för varje match.

Tål kanske att påminna om vilka spelare som saknades i denna match, Labbe - Wilton - Gabriel - Miljan.

Skall förövrigt bli kul när O`Learys öppnar så att man kan få en riktig öl före matchen. Köpte igår en öl 3,5% fatöl á 45 kr, det var ju så himla varmt så man var tvungen att dricka något, ett tips vatten utan 3,5% alkohol är både billigare och godare. Jag har precis varit i Prag för 3:e gången så jag VET hur det skall smaka.

Nu får man hålla tummarna för vår superstar Zlatan på lördag och se om han kan föra oss till en seger mot Dansken.

Sedan får man stå ut till den 6 juli då vi skall klämma De skrävliga smålänningarna, de är ju bäst i världen de har ju vunnit allsvenska en gång. Blir härligt, första semesterdagen för hustrun och mig , Wilton kommer att göra hattrick allt kommer att stämma och vi är på G igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback